After-school

AFTERSCHOOL

Happykidz este un after-school particular situat intr-o zona linistita din sectorul 6, cu o curte generoasa unde copiii se pot juca in siguranta.

Camerele sunt spatioase si luminoase, amenajate special pentru nevoile copiilor, astfel incat sa ofere toate conditiile prielnice desfasurarii diferitelor activitati in siguranta.

Ne angajăm să dezvoltăm în permanență programe noi și inovatoare, astfel încât fiecare copil să aibă acces la cel mai actual și relevant curriculum disponibil. Misiunea noastră principală este să adăugăm doze sănătoase de iubire și înțelegere, pe măsură ce pregătim copiii in grija noastră pentru învățământul superior.

În timp ce curriculum-ul nostru este structurat, cadrul său flexibil încurajează copiii să facă alegeri, iar cadrele noastre sprijină învățarea creată de aceste alegeri. Această abordare le permite copiilor să dezvolte încrederea și sentimentul de securitate, experimentând în același timp idei noi.

Programul after-school include:

11.30-12.30 Preluarea copiilor de la scoala si sosire in after-school

12.45-13.30 Masa de pranz

13.30-14.30 Activitati recreative (ex: scenete, coregrafii, cantece, desen, video-proiectie materiale educative,  etc)

14.30-16.30 Efectuare teme si activitati suplimentare

16.30-17.00 Gustare

17.00-18.00 Optionale

18.00-18.30 Preluare copii de catre parinti; se poate oferi transport copil-acasa contra unei taxe de 20 lei/zi pentru zonele adiacente sau 200 lei/lunar.

Masa de prânz şi gustarea sunt asigurate în sistem catering de către o firma specializata, respectând cu strictete cerinţele nutritive ale vârstei.

Parintii sunt obligati sa specifice exact personalului institutei despre orice alergie si intoleranta la alimente pe care o poarta copilul, pentru a stabili un meniu adecvat.

Call Now Button