Happykidz isi propune un program educativ complex si bine structurat, avand ca obiective dezvoltarea si consolidarea abilitatilor cognitive si socio-emoționale ale copiilor, prin activitati diversificate si adaptate individual, sustinute de specialisti in pedagogie, psihologie si activitati sportive si artistice, utilizand cele mai recente metode si tehnologii educationale. In plus, scoala pune accent pe formarea valorilor si atitudinilor pozitive, precum respectul, toleranta, spiritul de echipa si creativitatea, in vederea formarii unor indivizi responsabili si autonomi, capabili sa isi valorifice potentialul si sa contribuie la dezvoltarea comunitatii.

Scoala de vara

Program 10 zile / luna 1000 lei (07:30 – 18:30)  Program mai mare de 10 zile / 1700 lei

Programul oferit de Scoala de Vara Happykidz este conceput astfel incat sa ofere copiilor o experienta completa, cu activitati diversificate. De la micul dejun sanatos si gustos, pana la pranzul bogat si gustarile delicioase de la ora 16, copiii vor beneficia de o alimentatie echilibrata si adaptata varstei lor, cu ingrediente proaspete si nutritive. In plus, programul include o varietate de activitati distractive si educative, cum ar fi jocuri de echipa, sporturi in aer liber, explorarea naturii si activitati artistice, toate sub supravegherea atenta a personalului nostru experimentat si dedicat.

Scoala de vara - tabere

Tabara de vara

Anul acesta anunțăm prima tabără de vară Happykidz 🧭🔦💯 pe care o vom organiza pentru copiii de la after , împreună cu personalul nostru dar și în colaborare cu un student internațional străin.

Prin parteneriatul încheiat cu o organizație non-guvernamentala, copiii vor primi zilnic informații referitoare la programul Youth 4impact și importanta sustenabilitatii.
Proiecte incluse în pachet:
– lecții despre sustenabilitate și cum poate impacta comportamentul fiecăruia viitorul nostru, al tuturor, dar si discuții libere în lb engleză, direct cu un vorbitor nativ
– cursuri de lb germană, grupe de copii începători, intermediari și avansați
– program sportiv zilnic, dans sau exerciții fizice
– jocuri de tip Survivor și Găsește comoara
– traseu montan pe unul dintre traseele din apropiere marcate cu grad mic de dificultate (spre Plaiul Foii)
– vizită la Școala de zbor Transylvania wings🛩️ situată în incinta Aerodromului Ghimbav – Brașov, unde cei mici vor putea afla informații despre aparatele de zbor și ce presupune viata unui aviator direct de la piloți profesioniști (avem invitat și un pilot de linie WizzAir)

Practic, vom petrece împreună 6zile pline de energie,voie buna și învățare prin joc, activități și jocuri specifice vârstei, ce urmăresc buna dispoziție dar și dezvoltare firească a fiecărui participant.
‼️ Fiecare copil va avea acces la telefonul personal câte 1h/zi, timp în care își pot suna părinții sau pot alege alte activități specifice.

Pentru acest proiect avem alocate 50de locuri.
📌Locația, aleasă cu grijă, este Complex turistic 7Crai – Zărnești ⛰️🏞️🌄 iar transportul cu autocarul 🚍 va fi asigurat de o firmă specializată.
Plecarea va fi în data de 2iulie, intrare la pensiune cu cină, întoarcere în data de 7iulie, ieșirea cu masa de prânz.
Avem asigurate 3mese principale și câte 2 gustări/zi.
Costul întregului pachet este de 1.700lei.
Pentru frați, se aplică o reducere de 5%, iar în total valoare maxima a reducerii aplicate va fi de 10%.