Mai jos vă prezentăm termenii și condițiile pentru accesarea și utilizarea site-ului HappyKidz.ro:

  1. Introducere Termenii și condițiile de utilizare a site-ului HappyKidz.ro stabilesc relația dintre utilizatori și site-ul HappyKidz.ro. Accesând și utilizând site-ul, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile prezentate aici. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul.
  2. Utilizarea site-ului Utilizarea site-ului HappyKidz.ro este permisă numai în scopuri legale și în conformitate cu termenii și condițiile prezentate aici. Site-ul nu poate fi utilizat în niciun fel care ar putea cauza daune sau perturbări ale funcționării acestuia sau ale altor utilizatori.
  3. Drepturile de proprietate intelectuală Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului HappyKidz.ro, inclusiv dar nu limitat la text, imagini, grafice, software și materiale audiovizuale, sunt proprietatea HappyKidz.ro sau a terților care ne-au acordat dreptul de a le utiliza. Nu aveți dreptul să utilizați, reproduceți sau distribuiți niciunul dintre aceste materiale fără acordul scris prealabil al proprietarilor acestora.
  4. Conținutul utilizatorilor Utilizatorii sunt responsabili pentru conținutul pe care îl postează pe site-ul HappyKidz.ro, inclusiv, dar nu limitat la comentarii și feedback. HappyKidz.ro își rezervă dreptul de a șterge sau modifica orice conținut postat de utilizatori care încalcă termenii și condițiile site-ului.
  5. Garanții și responsabilități Site-ul HappyKidz.ro este furnizat în forma sa actuală, fără garanții de orice fel, exprese sau implicite. Utilizatorii își asumă întreaga responsabilitate pentru utilizarea site-ului și acceptă să nu acționeze împotriva HappyKidz.ro în cazul în care aceștia își încalcă drepturile în timpul utilizării site-ului.